MENU

20:51
КНДР засуджує США за розпалювання війни на Україні

   Пхеньян, 26 лютого /МІС КНДР - Пульгинбьоль ТВ/   

 

[조선어] [English] [Русский] [中国语] [Українська]

 

26 лютого науковий співробітник Наукового товариства з дослідження міжнародної політики Лі Чжи Сон опубліковав заяву у зв'язку з останніми подіями на Україні. 

Нижче представлений повний текст заяви.

США не можна руйнувати основу міжнародного миру та стабільності

Насильство та свавілля США та їх сателітів, що руйнують основу міжнародного миру та стабільності, - це найбільша небезпека, з якою зіткнувся сьогоднішній світ.

Через односторонній і несправедливий спосіб мислення часів холодної війни та зовнішньої політики США у стилі поділу на «своїх і чужих» архітектура міжнародних відносин перетворюється на структуру нової холодної війни, і в різних гарячих точках світу з кожним днем   посилюється військово-політична напруженість, безперервно з'являються нові проблеми.

У ретроспективі можна зазначити, що спалах двох світових воєн, які призвели до трагічних катастроф і завдали біль від гірких втрат, теж має свою причину в жадібності імперіалізму, а великі та малі війни, що виникли у минулому столітті на Землі, неодмінно пов'язані з підступами втручання імперіалістів у внутрішні справи інших держав.

Особливо бомбардування НАТО проти Югославії наприкінці минулого століття слугувало яскравим моментом, який свідчив на весь світ про крайню межу лицемірства США та Заходу, що часто стверджують про глобальний світ, стабільність, територіальну цілісність та захист суверенітету, справжнього порушника міжнародного миру та стабільності.

Війна в Іраку та Афганістані, та інші «колірні революції», що викликали трагедію XXI століття, чітко показують, що США та Захід використовують будь-які засоби та методи для здійснення своєї гегемоністської політики.

У регіонах та країнах, у чиї справи втручаються США, з'являється яблуко розбрату та погіршуються відносини між державами, що стає закономірною тенденцією – ось і є нинішній міжнародний порядок.

Основною причиною нинішніх подій в Україні також є свавілля та насильство США, які ігнорували закономірні вимоги Росії з безпеки та, переслідуючи світову гегемонію та військову перевагу, вдавалися до односторонніх санкцій та тисків.

Не випадково, що міжнародні ЗМІ та експерти оцінюють: основна причина виникнення нинішніх подій в Україні полягає в тому, що одностороннє розширення та загроза НАТО призвели до руйнування балансу сил у Європі та створення серйозної загрози державній безпеці Росії.

США прикрашають свої акти втручання у внутрішні справи як «справедливі» дії заради глобального миру та стабільності, а необґрунтовано очорнюють самооборонні заходи інших країн щодо забезпечення власної безпеки як «несправедливі», «провокації». Це і є американське нахабство та подвійний стандарт.

Сучасна епоха – це не ті часи, коли США займали провідне становище.

США повинні чітко бачити перебіг поточної епохи і більше не вдаватися до свавілля та насильства, що руйнує міжнародний мир та стабільність.

 

Науковий співробітник Наукового товариства з дослідження міжнародної політики

Лі Чжі Сон

Category: Other Languages | Views: 387 | Added by: redstartvkp | Tags: DPRK-Ukraine relations, RUSSIA, DPRK, Korea, United States (USA), DPRK-US relations, DPRK-Russia relations, War, UKRAINE